Ambachtelijke zuurkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst in jus

Ambachtelijke zuurkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst in jus

Artikelnummer: 106317 Deze maaltijd bevat 600 gram
€ 6,75

Voeg toe als mijn favoriet
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
info
closeSluiten

Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
 
Onze voedingskundige Ira informeert hierover in onze EetWijzer.

Voedingswaarden
100 g 600 g
Energie
KJ 497 kJ 2.982,0 kJ
Kcal 120,0 Kcal 720,0 Kcal
Vet 7,9 g 47,4 g
verzadigd 2,1 g 12,6 g
Koolhydraten 7,7 g 46,2 g
suikers 0,5 g 3,0 g
Eiwitten 3,4 g 20,4 g
Natrium 0,4 g 2,3 g
Zout 0,9 g 5,6 g
Voedingsvezels 1,2 g 7,1 g
Groenten 400,0 g 2.400,0 g
Ingrediënten
Aardappelen 35%, water, wijnzuurkool 16% (witte kool, witte wijn, zout, antioxidant: ascorbinezuur), rookworst 13% (varkensvlees, water, varkensspek, rundvlees, zetmeel, zout, specerijen, rookaroma, duindoornpoeder, rook), zonnebloemolie, spekreepjes 3% (varkensvlees, water, zout, dextrose, natuurlijk aroma, stabilisatoren: difosfaten, trifosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, conserveermiddel: natriumnitriet), volle MELKpoeder, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, zout, kleurstof: karamel, peper.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 10 - 12 minuten. Oven 140 - 150 °C: 40 - 45 minuten.
Ingrediënten
Aardappelen 35%, water, wijnzuurkool 16% (witte kool, witte wijn, zout, antioxidant: ascorbinezuur), rookworst 13% (varkensvlees, water, varkensspek, rundvlees, zetmeel, zout, specerijen, rookaroma, duindoornpoeder, rook), zonnebloemolie, spekreepjes 3% (varkensvlees, water, zout, dextrose, natuurlijk aroma, stabilisatoren: difosfaten, trifosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, conserveermiddel: natriumnitriet), volle MELKpoeder, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, zout, kleurstof: karamel, peper.
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 10 - 12 minuten. Oven 140 - 150 °C: 40 - 45 minuten.

Ambachtelijke zuurkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst in jus

Een echt Hollandse pot: de zuurkoolstamppot met spekjes, gesneden rookworst en jus. Niets is lekkerder dan een Hollandse stamppot tijdens de koude wintermaanden. Bent u geen grote eter? Dan biedt de kleine variant van deze maaltijd uitkomst. Net zo lekker en met aandacht voor u gemaakt!

Uw vaste bezorger