KBO-Brabant Ledenvoordeel

KBO-Brabant is een zelfstandige vereniging van en voor iedereen vanaf 50 jaar. Met circa 120.000 leden zijn we een van de drie grootste landelijke seniorenverenigingen en de grootste in Brabant.

Ontmoeting en hulp
Onze 280 (stand per 1 januari 2022) lokale Afdelingen zijn het hart van onze organisatie: dáár ontmoeten leden elkaar, doet men samen aan ontspanning, sport, culturele, educatieve en zingevingsactiviteiten en kan men ook terecht voor individuele hulp en ondersteuning: onze Wmo- en Wlz-hulp is uniek in Nederland!

Belangenbehartiging
Samen met onze Afdelingen zetten we ons in voor actieve deelname van senioren aan de samenleving, voor de bevordering van onderlinge sociale contacten en zelfredzaamheid. We trekken daarvoor óók aan de bel bij gemeenten, provincie en rijksoverheid. Door ons grote ledenaantal zijn we een serieuze gesprekspartner op het gebied van pensioenen, wonen, zorg en mobiliteit. En dit alles is mogelijk door de vrijwillige inzet van een grote groep leden.

Vrijwilligers
Dankzij die circa 10.000 vrijwilligers zijn wij een bloeiende en actieve vereniging. Vrijwilligerswerk kan bij ons op allerlei manieren worden ingevuld, want ieder mens heeft zijn eigen talent. We willen niets liever dan dat de vrijwilligers bij ons een prettige, stimulerende en inspirerende omgeving vinden, zodat ze zich gewaardeerd weten en thuis voelen. Want onze vrijwilligers zijn het cement van de vereniging!

Onze website
Op onze website vindt u verdere informatie over al onze activiteiten.

Ledenvoordeel
Vereniging KBO-Brabant biedt haar leden ook diverse financiële voordelen. Met Vers aan tafel hebben wij de afspraak: u krijgt 10% ledenkorting op het gehele assortiment.

Voor andere voordelen – onder andere op gebied van energie, (zorg)verzekeringen, keuringen rijbewijs - verwijzen wij naar de speciale voordeelpagina over onze partners op onze website, klik hier.

Lid worden?
Wilt u ook profiteren van al deze voordelen? U kunt zich hier aanmelden als lid.

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!