Kant en klaar maaltijden

Heeft u het druk en lukt het niet altijd om een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten? Bij Vers Aan Tafel bestelt u de lekkerste kant-en-klaar maaltijden. Met meer dan 170 kant en klaar maaltijden weet u zeker dat u een maaltijd vindt die aan uw wensen voldoet. Heeft u zin in een Hollandse stamppot of toch een wereldmaaltijd? Wij bieden het allemaal aan. Het enige wat u hoeft te doen is het bestellen en eenvoudig opwarmen. Naast ons uitgebreide en diverse aanbod van complete maaltijden, bieden wij ook soepen, maaltijdboxen en desserts aan.

  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 170 kant en klaar maaltijden
  • Geen periodieke afnameverplichting
Al vanaf €6,25

 

Gezonde kant en klare maaltijden aan huis laten bezorgen

Onze vriesverse maaltijden worden elke dag vers bereid door onze professionals. Onze chef-koks kiezen bewust voor de meest natuurlijke, verse en lokale producten voor uw kant en klaar maaltijd uit. Naast dat wij veel waarde hechten aan lokale producten, vinden wij ook duurzaamheid zeer belangrijk. Zo verwerken wij enkel duurzaam gevangen vis in onze gerechten. Daarnaast koken wij zonder kunstmatige smaakversterkers of toevoegingen en gebruiken we pure ingrediënten. Na het bereiden van de gerechten, brengen wij meteen de kerntemperatuur van de maaltijd terug naar -18°C. Het snel invriezen van kant en klaar maaltijden zorgt voor het natuurlijk behoud van smaak, voedingswaarden, geur en kleur van de maaltijden. Hierdoor is het niet nodig om allerlei bewaarmiddelen en onnodige smaak-en kleurstoffen toe te voegen. Zo weet u zeker dat u ten alle tijden een zeer gezonde maaltijd heeft.

Ontdek de Variëteit aan Kant-en-Klaar Eten

Bij ons vindt u niet alleen een breed scala aan gezonde kant-en-klaarmaaltijden, maar ook de zekerheid van een voedzame maaltijd, ongeacht uw dieetwensen. Van de beste kant en klaar maaltijden die de markt te bieden heeft tot specifieke opties zoals verse kant en klaarmaaltijden en lekkere kant-en-klare opties, ons aanbod is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Elke maaltijd is een belofte van kwaliteit, gemak en smaak.

Kant en klare dieetmaaltijden

Volgt u een specifiek dieet? Onze chef-koks bereiden ook speciale kant en klare dieetmaaltijden. Zo weet u zeker dat u een gerecht kunt kiezen die bij uw dieet past. Deze kant en klare maaltijden worden speciaal gemaakt voor mensen die een speciaal (medisch) dieet volgen. Zo bieden wij onder andere zoutarme maaltijden aan. Bekijk hier al onze kant en klare dieetmaaltijden.

Kant en klare maaltijdboxen

Kunt u niet kiezen uit al onze maaltijden of wilt u maaltijden cadeau doen aan vrienden of familie? Dan zijn onze maaltijdboxen echt iets voor u. Onze kant en klare maaltijdboxen hebben verschillende thema’s. Zo kunt u onder andere kiezen voor oer-Hollandse, vegetarische of internationale gerechten. Onze handige maaltijdboxen bevatten lekkere en gezonde vriesverse gerechten waarmee u gevarieerd kunt eten. Een kant en klare maaltijdbox bevat 6 verschillende gerechten die vers bereid zijn door onze chef-koks. Weet u nog niet zeker of een maaltijdbox iets voor u is? Kies dan onze proefbox met de 6 populairste maaltijden. 

Een Wereld van Smaken bij U Thuis

Of u nu verlangt naar de troost van oer-Hollandse gerechten of de exotische smaken van internationale keukens, onze kant en klaar eten selectie brengt het allemaal binnen handbereik. Onze maaltijdboxen, zorgvuldig samengesteld door onze chef-koks, bieden een diversiteit aan culinaire ervaringen. Van gezonde kant en klaarmaaltijden tot de meest verfijnde wereldgerechten, elke box is een ontdekkingsreis voor uw smaakpapillen, met de garantie van versheid en kwaliteit.

Kleine maaltijden

Bent u geen grote eter en heeft u liever een kleiner portie? Wij bieden als maaltijdservice ook kleine maaltijden aan à 350-400 gram. Ons assortiment kleine kant en klare maaltijden biedt dan ook uitkomst. Ons assortiment kleine maaltijden bevat onder ander Italiaanse, vegetarische, internationale maar ook oer-Hollandse gerechten. 

Houdbare vriesverse maaltijd

Wij bieden enkel vriesverse kant en klare maaltijden aan. Dit zijn andere maaltijden dan koelverse maaltijden. Vriesverse maaltijden worden ook wel diepvriesmaaltijden genoemd. Onze vriesverse maaltijden worden elke dag vers bereid door onze chef-koks. Zij werken enkel met de meest verse, natuurlijke en duurzame ingrediënten. Na het bereiden van de maaltijden, worden ze gelijk ingevroren. Hierdoor wordt de smaak en alle voedingswaarden optimaal bewaard waardoor u ten alle tijden een smaakvolle kant en klare maaltijd heeft. Onze vriesverse maaltijden zijn lang houdbaar. Zo kunt u onze maaltijden minimaal 2 maanden bewaren. Naast dat u ze lang kunt bewaren, kunnen onze maaltijden gemakkelijk door middel van een oven of magnetron worden opgewarmd. Zo heeft u binnen 15 minuten een ambachtelijke kant en klare maaltijd op tafel staan. 

Gezonde kant en klaar maaltijden

Ons assortiment beschikt enkel over gezonde kant en klaar maaltijden. Onze maaltijden worden elke dag vers door onze chef-koks vers bereid. Onze chef-koks gebruiken enkel de meest verse en duurzame producten voor uw gezonde kant en klaar maaltijd. Na het bereiden van een ambachtelijke maaltijd, worden de maaltijden gelijk ingevroren. Zo weet u zeker dat alle voedingsstoffen en smaken optimaal worden bewaard en zult u genieten van een gezonde kant en klare maaltijd. 

Naast gezonde kant en klaar maaltijden, hebben wij ook maaltijdboxen en dieetmaaltijden. Bent u daarom op zoek naar maaltijdbox, bestaande uit meerdere maaltijden of heeft een speciale dieetwensen? U zult een passende gezonde kant en klaar maaltijd of maaltijdbox bij Vers aan Tafel vinden.

Kant en klare maaltijden aan huis

Onze vriesverse maaltijden bestelt u eenvoudig op onze website, via de telefoon, mail of zelfs via de post. Voor een bestelling dienen er minimaal 6 kant en klare maaltijden worden besteld. Wij bezorgen door heel Nederland (op de Waddeneilanden na), op vaste werkdagen kant en klare maaltijden aan huis. U bent vrij om soepen, maaltijdboxen, maaltijden of dieet boxen te bestellen. 

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze kant en klare maaltijden of heeft u hulp nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085 401 64 44 of via klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag.


Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf €32,50 €49,32

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 6,25 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!