Maaltijdservice

Bent u op zoek naar kwalitatieve maaltijden voor aan huis? Dan bent u aan het juiste adres bij Vers aan Tafel. Ontdek onze maaltijdservice! Wij bezorgen op een veilige manier de lekkerste en meest gezonde vriesverse maaltijden aan huis. U hoeft zo niet meer de deur uit voor een heerlijke maaltijd. Bestel nu gemakkelijk uw maaltijden bij Vers aan Tafel en ervaar onze service en kwaliteit.

  • Meer dan 170 maaltijden
  • Dagverse maaltijden
  • Gratis bezorging aan huis
Al vanaf €6,25

 

 

Maaltijden voor iedereen 

Elke dag maken onze chefkoks ambachtelijke en heerlijke gerechten klaar. Alle soepen en maaltijden worden enkel met verse ingrediënten bereid. Zo weet u zeker dat u geniet van de meest hoogwaardige producten en maaltijden. Wij hebben een uitgebreid assortiment met meer dan 170 gerechten voor u opgesteld. Zo is er altijd een maaltijd te vinden die aan uw wensen voldoet. Ons assortiment verschilt van Hollandse stamppotten tot Italiaanse of andere wereldse gerechten. Naast maaltijden bieden wij ook soepen, maaltijdboxen, dieetmaaltijden en desserts aan.

Al onze gerechten worden bereid met natuurlijke ingrediënten die zoveel mogelijk bij de lokale telers worden verkregen. Ook onze vis komt uit een duurzame vangst. Naast dat onze ingrediënten onwijs vers zijn, zijn ze dus ook erg duurzaam. Hierdoor dragen wij ook met onze maaltijdservice bij aan een betere wereld. 

Alles komt vers en puur uit de pan. We vriezen vervolgens de maaltijd snel in waardoor alle smaken en voedingswaarden optimaal worden bewaard. Zo geniet u altijd van een eerlijke en smaakvolle maaltijd.

Hoe werkt de maaltijdservice van Vers Aan Tafel?

Wij bieden als maaltijdservice vriesverse maaltijden aan. Deze ambachtelijke maaltijden worden elke dag vers door onze professionele chefs voor u bereid. Met ons uitgebreide assortiment weet u zeker dat u een geschikte maaltijd zal vinden. Zo kunt u iedere dag genieten van een andere lekkere maaltijd. 

Bij ons is er geen afnameverplichting. Dit houdt in dat u zelf bepaalt hoe vaak en wanneer u bestelt. Bij elke bestelling is er wel een minimum van 6 gerechten die elke week op een vaste werkdag worden bezorgd. De maaltijdservice van Vers Aan Tafel bezorgt (op de Waddeneilanden na), door heel Nederland. Na bezorging kunt u onze maaltijden gemakkelijk bewaren in de vriezer waarna u vervolgens binnen 15 minuten een overheerlijke maaltijd op tafel zet.

Vriesverse maaltijd

Onze maaltijdservice biedt enkel vriesverse kant en klare maaltijden aan. Dit is een tegenhanger van een koelverse maaltijd. Onze maaltijden noemen we ook wel een diepvriesmaaltijd. Al onze vriesverse maaltijden worden gemaakt van verse, lokale en duurzame producten. Wanneer onze chef-koks een maaltijd hebben bereid, wordt de maaltijd meteen ingevroren om alle voedingswaarden en smaken optimaal te bewaren. Dit doen we door middel van een shock freeze methode. Hierdoor brengen we meteen de kerntemperatuur van de maaltijden terug naar -18 °C graden . Onze vriesverse maaltijden zijn na levering minimaal twee maanden houdbaar. Naast dat u ze lang kunt bewaren, kunt u ze ook snel opwarmen met een magnetron of oven. Zo heeft u binnen 15 minuten een overheerlijke en voedzame maaltijd op tafel staan. Het is daarbij wel belangrijk dat u de diepgevroren niet ontdooit voordat u deze opwarmt. Juist als u de maaltijd direct uit de vriezer bereidt, geniet u van de beste smaak en kwaliteit. 

Op zoek naar een maaltijdservice?

U bent op zoek naar een maaltijdservice? Bij Vers Aan Tafel bent u aan het juiste adres voor een maaltijdservice met een ruim assortiment. Wij bieden als maaltijdservice een uitgebreid assortiment van meer dan 170 gerechten aan. U weet hierdoor zeker dat u altijd voedzame en afwisselende maaltijden eet. Naast dat we een uitgebreid assortiment hebben, is het ook gemakkelijk om maaltijden bij ons te bestellen. Bestel gemakkelijk online, telefonisch of per e-mail en wij bezorgen het elke week op een vaste werkdag. Lees hier alles over hoe onze maaltijdservice werkt en bestel uw maaltijden bij Vers Aan Tafel. 

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze maaltijdservice of heeft u hulp nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085 401 64 44 of via klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag.

Benieuwd naar uw bezorgdag? Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!


Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf € 32,50 € 49,32

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 6,25 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!