Pantein Extra Ledenvoordeel

Pantein Extra is er voor u
Pantein Extra biedt een breed aanbod van diensten dat erop gericht is om u thuis te ontzorgen. Denk daarbij aan praktische diensten die te maken hebben met alles wat er in en om huis gebeurt en diensten die fijn zijn voor uw gezondheid, persoonlijke verzorging en ontspanning.

Al meer dan 25 jaar een begrip
We bieden al meer dan 25 jaar diensten aan huis in de regio Noordoost-Brabant en de kop van Noord-Limburg. Maar liefst 20.000 leden hebben de weg naar ons gevonden. Voor de dienstverlening werken we samen met diverse organisaties in de regio. Wordt u lid van Pantein Extra, dan kunt u gebruik maken van ons uitgebreide dienstenaanbod. Zo bent u altijd verzekerd van deskundige en betrouwbare dienstverleners.

Praktische diensten
In ons overzicht van diensten ziet u waarbij we u van dienst kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een glazenwasser, een klusje aan huis of misschien een dienst gericht op uw persoonlijke verzorging zoals de kapper, pedicure, mondzorg, audicien of opticien. Maar ook de gratis thuisbezorgde vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel behoren tot een mogelijkheid. Het aanbod van diensten is heel divers. Daarnaast vinden we ontspanning en vrijetijdsbesteding belangrijk. Alles is erop gericht om uw dag op een prettige manier te ondersteunen.

Wij denken met u mee
Wat Pantein Extra onderscheidt: we denken met u mee, bieden een luisterend oor en helpen graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw vraag. Persoonlijk contact staat bij ons centraal. Heeft u een vraag over een van onze diensten of over het lidmaatschap? Wij staan u graag te woord.

Onderdeel van Pantein
Pantein Extra is onderdeel van Pantein. Een organisatie die uw gezondheid in de brede zin van het woord ondersteunt. Pantein bestaat uit Maasziekenhuis Pantein, Thuiszorg Pantein, Zorgcentra Pantein en Pantein Extra. Een goede en persoonlijke dienstverlening staat bij ons centraal. Maakt u gebruik van zorg bij een andere organisatie? Ook dan kunt u lid worden van Pantein Extra en de voordelen ervaren.

Heeft u na het lezen van deze informatie een vraag? Neem gerust contact op via 0485 - 84 54 54. Een email sturen kan ook: extra@pantein.nl. Wij helpen u graag. 

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!