Runderlapje in jus met schorseneren in bechamelsaus en gekookte aardappelen
Artikelnummer: 9102 Deze maaltijd bevat 500 gram
€ 8,57
Op voorraad
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
info
closeSluiten
Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
Onze voedingskundige informeert hierover in onze EetWijzer.
- Zoutarm
- Eiwitrijk
Voedingswaarden
100 g | 500 g | ||
---|---|---|---|
Energie | |||
KJ | 295 kJ | 1.475,0 kJ | |
Kcal | 70,0 Kcal | 350,0 Kcal | |
Vet | 2,2 g | 11,0 g | |
verzadigd | 0,8 g | 4,0 g | |
Koolhydraten | 7,5 g | 37,5 g | |
suikers | 1,0 g | 5,0 g | |
Eiwitten | 4,5 g | 22,5 g | |
Natrium | 0,2 g | 0,9 g | |
Zout | 0,4 g | 2,1 g | |
Voedingsvezels | 1,2 g | 6,0 g | |
Groenten | 19,4 g | 97,0 g |
Eiwitrijk, Zoutarm
Ingrediënten
Water, aardappelen 30%, schorseneren 19%, runderlapje 14% (rundsvlees 95%, water, zetmeel, natuurlijk aroma, zout, gekaramelliseerde suiker, gemengde kruiden en specerijen, groentenpoeder (knoflook)), volleMELKpoeder, KAAS, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, koolzaadolie, rundvleesextract (rundvlees, zout), azijn, BOTER, zout, kleurstof: karamel, specerijen.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 10 - 12 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.
Runderlapje in jus met schorseneren in bechamelsaus en gekookte aardappelen
De klassieke schorseneren in bechamelsaus met een sappig runderlapje en gekookte aardappelen behoort tot een van de typische Nederlandse gerechten.
Uw vaste bezorger