Hoe wij koken

Bij Vers aan Tafel wordt gekookt op ambachtelijke wijze, zoals thuis maar dan in grotere pannen. We willen het hoogst haalbare qua smaak en kwaliteit. Samen met een team van chef-koks en voedingsdeskundigen worden de recepturen van onze maaltijden ontwikkeld.

Duurzame en pure grondstoffen 

We kiezen voor natuurlijke en duurzame grondstoffen. Zo koken wij zo veel mogelijk zonder kunstmatige smaakversterkers en gebruiken we alleen pure ingredi├źnten. Bijvoorbeeld onze aardappelpuree, die maken we op ambachtelijke manier van echte gekookte aardappelen. Of onze huisgemaakte jus die we zelf maken in onze keuken. Alle maaltijden komen vers uit onze keuken. En blijft vers. We vriezen de maaltijd razendsnel in en daardoor blijven smaak en de voedingswaarden optimaal bewaard. Ook thuis, want onze maaltijden zijn minimaal twee maanden houdbaar. 

Gezond en voedzaam

Smaak is belangrijk, maar uiteraard houden we ook rekening met voedingsrichtlijnen voor een gezond en gevarieerd eetpatroon. Met onze EetWijzer kunt u eenvoudig kiezen voor een gezond weekmenu. Ook uw maaltijdsuggesties nemen wij mee in de ontwikkeling van nieuwe maaltijden. Volgt u een specifiek dieet, vraag dan persoonlijk advies aan onze voedingsdeskundige. U heeft dus keuze uit een breed en wisselend menu, dat bij uw eetwensen past!


Hoge kwaliteit 

Na elke kooksessie worden de maaltijden grondig en nauwkeurig gecontroleerd door ons kwaliteitsteam. De maaltijden worden zelfs microbiologisch getoetst op belangrijke gezondheidswaarden. Ook proeven chef-koks en keurmeesters onze maaltijden. Zij beoordelen de maaltijd op smaak zodat u altijd kunt genieten van een heerlijke, gezonde maaltijd op tafel! 
 

 

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!