Hoe wij koken

Bij Vers aan Tafel wordt gekookt op ambachtelijke wijze, zoals thuis maar dan in grotere pannen. We willen het hoogst haalbare qua smaak en kwaliteit.
Daarom is onze sterrenchef Pascal zeer betrokken bij de ontwikkeling van onze recepturen. Samen met een team van chefs en onze voedingskundige Ira ontwikkelt hij de recepturen van onze maaltijden. 

Duurzame en pure grondstoffen 

We kiezen voor natuurlijke en duurzame grondstoffen. Zo koken wij zonder kunstmatige smaakversterkers en gebruiken we alleen pure ingrediënten. Bijvoorbeeld onze aardappelpuree, die maken we op ambachtelijke manier van echte gekookte aardappelen. Of onze huisgemaakte jus die we zelf maken in onze keuken. Alle maaltijden komen vers uit onze keuken. En blijft vers. We vriezen de maaltijd razendsnel in en daardoor blijven smaak en de voedingswaarden optimaal bewaard. Ook thuis, want onze maaltijden zijn minimaal twee maanden houdbaar. 

Gezond en voedzaam

Smaak is belangrijk, maar uiteraard houden we ook rekening met voedingsrichtlijnen voor een gezond en gevarieerd eetpatroon. Met onze EetWijzer kunt u eenvoudig kiezen voor een gezond weekmenu. Ook uw maaltijdsuggesties nemen wij mee in de ontwikkeling van nieuwe maaltijden. Volgt u een specifiek dieet, vraag dan persoonlijk advies aan onze voedingskundige Ira.
U heeft dus keuze uit een breed en wisselend menu, dat bij uw eetwensen past!
 

Hoge kwaliteit 

Na elke kooksessie worden de maaltijden grondig en nauwkeurig gecontroleerd door ons kwaliteitsteam. De maaltijden worden zelfs microbiologisch getoetst op belangrijke gezondheidswaarden. Ook proeven chefs en keurmeesters onze maaltijden. Zij beoordelen de maaltijd op smaak zodat u altijd kunt genieten van een heerlijke, gezonde maaltijd op tafel! 
 

Ons aanbod in uw regio
Benieuwd naar ons aanbod bij u in de buurt? Ontdek het snel!