Vriesverse maaltijden aan huis

Vriesverse maaltijden aan huis

Heeft u het druk en heeft u geen tijd om een overheerlijke maaltijd op tafel te zetten? Bij Vers aan Tafel bestelt u de lekkerste vriesverse maaltijden voor aan huis. Zo zet u snel en gemakkelijk een gezonde maar bovenal heerlijke maaltijd op tafel. Met meer dan 150 maaltijden, weet u zeker dat u bij ons zult slagen. Op zoek naar een stamppot of toch een Italiaanse maaltijd? Wij bieden het allemaal aan. Het enige wat u hoeft te doen is onze gerechten te bestellen en op te warmen. Naast overheerlijke maaltijden bieden wij ook maaltijdboxen, soepen en desserts aan.

  • Vriesverse maaltijden en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 150 maaltijden
  • Geen periodieke afnameverplichting
Al vanaf €4,99

 

Ons assortiment vriesverse maaltijden

Ons assortiment vriesverse maaltijden aan huis is zeer uitgebreid. Met meer dan 150 kant en klaar maaltijden vindt u gegarandeerd een maaltijd die u lekker vindt!. Onze chef-koks bereiden elke dagverse maaltijden voor u. Hierbij gebruiken zij enkel de meest verse, natuurlijke en duurzame ingrediënten. Daarnaast wordt er gekookt zonder kunstmatige smaakversterkers of toevoegingen. Wij gebruiken enkel de meest pure ingrediënten, zoals vis uit duurzame vangst. Na het bereiden van de gerechten, brengen wij meteen de kerntemperatuur van de maaltijd terug naar -18°C. Hierdoor worden de smaken, voedingswaarden, geuren en kleuren van onze vriesverse maaltijden optimaal bewaard.

Binnen ons assortiment vindt u vele verschillende kant en klaar maaltijden en maaltijdboxen. Zo zijn er kant en klare dieetmaaltijden, verschillende maaltijdboxen, kleine maaltijden en vegetarische maaltijdboxen. 

Vriesverse dieetmaaltijden

Volgt u een specifiek dieet? Geen probleem, onze chef-koks bereiden elke dag speciale vriesverse dieetmaaltijden. Zo weet u zeker dat u een maaltijd binnen ons assortiment vindt die bij uw dieet past. Onze dieetmaaltijden worden speciaal gemaakt voor mensen die speciaal (medisch) dieet volgen. Zo hebben wij onder andere zoutarme en gemalen maaltijden binnen ons assortiment. Bekijk hier al onze vriesverse dieetmaaltijden.

Vriesverse maaltijdboxen

Heeft u moeite met het kiezen uit een van onze 150 maaltijden? Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij maaltijdboxen ontwikkeld. Onze maaltijdboxen bestaan uit 6 vriesverse maaltijden die vers door onze chef-koks zijn bereid. Onze maaltijdboxen hebben verschillende thema’s. Zo kunt onder andere kiezen voor een oer-Hollandse, vegetarische of Italiaanse maaltijdbox. 

Vriesverse kleine maaltijden

Bent u geen grote eter en heeft u liever een kleiner portie? Geen probleem, wij hebben ook kleine vriesverse maaltijden voor aan huis. Wij bieden als maaltijdservice ook kleine maaltijden aan à 350-400 gram. Dit zijn ideale diepvriesmaaltijden voor ouderen die van een kleiner portie genieten. 

Maaltijden voor iedereen

Elke dag bereiden onze chef-koks heerlijke ambachtelijke gerechten voor u klaar. Al onze maaltijden, soepen en desserts worden dagvers bereid. Wij hebben een assortiment van meer dan 150 smaakvolle gerechten. Er is daarom altijd een maaltijd die u lekker vindt. Ons assortiment bestaat onder andere uit Hollandse, Italiaanse, internationale en vegetarische gerechten.

Alles komt bij ons vers en puur uit de pan. Onze chef-koks gebruiken enkel de meeste verse en lokale producten voor uw maaltijden. Onze vis komt ook uit een duurzame vangst. Door onze maaltijden direct na bereiding in te vriezen, worden alle vitaminen, geuren, kleuren en voedingswaarden goed bewaard. Zo kunt u thuis genieten van onze vriesverse maaltijden aan huis.

Op zoek naar een maaltijdservice?

U bent op zoek naar een maaltijdservice? Bij Vers Aan Tafel bent u aan het juiste adres voor een maaltijdservice met een ruim assortiment. Wij bieden als maaltijdservice vriesverse maaltijden aan voor aan huis. Ons assortiment maaltijden bestaat uit meer dan 150 gerechten. Met onze vriesverse maaltijden aan huis weet u zeker dat u voedzame en afwisselende maaltijden eet. Onze maaltijden bestelt u gemakkelijk online, telefonisch of per e-mail. Onze bezorging is gratis en we bezorgen op een vaste werkdag. Lees hier hoe onze service werkt en bestel nu uw maaltijd gemakkelijk online bij Vers aan Tafel. 

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze vriesverse maaltijden aan huis of heeft u hulp nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085 401 64 44 of via klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag.

Benieuwd naar uw bezorgdag? Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!


Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf €24,99 €42,45

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van €4.99 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!