Maaltijdservice voor ouderen

Bent u op zoek naar thuismaaltijden voor ouderen aan huis? Dan zit u goed bij Vers aan Tafel Maaltijdservice. Wij leveren diepvriesmaaltijden voor ouderen thuis. DIt biedt vele voordelen want zo hoeven ze niet meer elke dag zelf te koken en kunnen ze toch genieten van een ambachtelijke bereide maaltijd! De maaltijden die we aan huis bezorgen zijn lekkere en voedzame maaltijden die met verse ingrediënten worden bereid. We leveren vriesverse maaltijden, die makkelijk in de diepvries bewaard kunnen worden . Bekijk nu ons assortiment diepvriesmaaltijden voor ouderen.

 • Assortiment met meer dan 170 lekkere maaltijden. U kunt eindeloos variëren!
 • Geheel vrijblijvend, geen abonnement
 • Voor slechts € 6,25 heeft u al een heerlijke maaltijd
€ 32,50 € 49,32

 

Vriesverse maaltijden aan huis voor ouderen

Onze maaltijdservice voor ouderen combineert twee grote voordelen: lekker, en gezond eten, met het gemak van niet meer de deur uit te hoeven. Wij bezorgen - met uitzondering van de Waddeneilanden - door heel Nederland. Per plaats hebben wij een vaste leverdag waarop wij de maaltijden bij u thuis bezorgen. Dit gebeurt zoveel mogelijk door een vaste bezorger zodat u een bekend gezicht aan de deur ziet verschijnen.Dat geeft vertrouwen!

Wij bezorgen vriesverse kant en klare maaltijden aan huis. Dit iets anders dan koelverse maaltijden. Onze thuismaaltijden voor ouderen worden namelijk op authentieke wijze en met verse ingrediënten gekookt. Na het koken wordt de maaltijd razendsnel ingevroren waardoor smaak en voedingswaarden optimaal bewaard blijven. En dat proeft u!

Doordat de maaltijden direct na het bereiden worden ingevroren in een professionele diepvries die de maaltijd snel tot een kerntemperatuur van -18 °C graden brengt, behoud de maaltijd op natuurlijke wijze zijn smaak, voedingswaarden geur en kleur. HIerdoor is het niet nodig om allerlei bewaarmiddelen en onnodige smaak- en kleurstoffen toe te voegen aan onze vriesverse maaltijden. Bovendien zijn vriesverse maaltijden langer houdbaar. Na ontvangst zijn onze maaltijden twee maanden houdbaar. Naast dat maaltijden lang kunnen worden bewaard, kunt u ze ook snel opwarmen met een oven of magnetron. Zo heeft u binnen 15 minuten een overheerlijke en voedzame maaltijd op tafel staan!

Waarom kiezen voor thuismaaltijden voor ouderen?

Er zijn verschillende services die zich specialiseren in de bezorging van (warme) maaltijden aan huis voor ouderen. Warm, koelvers, vriesvers… het kan allemaal nogal verwarrend zijn. We geven u graag meer uitleg waarom vriesvers de beste optie is!

Als u vriesverse maaltijden in huis haalt, dan zijn deze ‘puur natuur’: boordevol smaak en vol vitamines en mineralen. Deze blijven immers door het uiterst snelle invriezen optimaal bewaard. Door het snel invriezen van vriesverse maaltijden kunnen we bovendien garanderen dat de maaltijden steeds dezelfde smaak hebben.

Vriesverse maaltijden verschillen hierin erg van koelverse maaltijden. Koelverse maaltijden zijn immers maar tijdelijk houdbaar in de koelkast en om deze maaltijden een bepaalde periode lekker te houden én er goed te laten uitzien, wordt er een mix van bewaarmiddelen en smaak- en kleurstoffen toegevoegd. Een ander nadeel van koelverse maaltijden is dat hoe langer de maaltijd bewaard blijft, hoe sterker de smaken van zout, peper en kruiden in de maaltijd intrekken en kunnen gaan overheersen. Dit is allemaal niet het geval bij onze vriesverse maaltijden.

Wat ook niet onbelangrijk is: als koelverse maaltijden die in de supermarkt niet worden verkocht of door de consument niet worden opgegeten, moeten worden weggegooid omdat deze maar een beperkte houdbaarheid hebben. Dit zorgt voor veel onnodige voedselverspilling.

En wist u dat er bij koelverse maaltijden heel veel gebruik wordt gemaakt van diepvries grondstoffen, die niet vers worden aangekocht? Denk aan erwten, spinazie, bloemkool of vlees en vis. Wanneer deze grondstoffen ontdooid zijn, moeten ze uiteraard snel worden opgegeten. Diepvries maaltijden kunnen juist maanden worden bewaard in de diepvries: geen verspilling meer dus!

Wat zijn de voordelen van onze maaltijdservice voor ouderen?

Onze maaltijdservice voor ouderen zitten kent vele voordelen:

 • Gratis thuisbezorgd, door heel Nederland. Wij bezorgen (op de Waddeneilanden na) door heel Nederland. Afhankelijk van waar u woont, komt een vaste bezorger de maaltijden bezorgen.
 • Lekkere en ambachtelijke maaltijden thuisbezorgd. Onze chef-koks maken elke dag de meest authentieke maaltijden klaar en dit doen ze met de verse en lokale ingrediënten. U geniet bij Vers aan Tafel van traditionele Hollandse maaltijden zoals stamppotten, maar ook internationale maaltijden zoals Nasi Goreng met kip in satésaus vindt u in ons assortiment.
 • Meer dan 170 verschillende maaltijden. Met zo een uitgebreid assortiment zult u altijd slagen bij het vinden een overheerlijke maaltijd!
 • Geen toevoegingen van bewaarmiddelen en onnodige smaak- en kleurstoffen. Onze maaltijden zijn puur natuur. We voegen geen onnodige bewaarmiddelen en smaak- en kleurstoffen toe aan onze maaltijden. Omdat onze maaltijden na bereiding gelijk worden ingevroren behoud de maaltijd zijn natuurlijke smaak, voedingswaarden, geur en kleur.
 • Makkelijk en snel te bereiden in oven of magnetron. Onze maaltijden bereidt u snel en eenvoudig in de oven of magnetron. Binnen 15 minuten zet u een overheerlijke maaltijd op tafel!
 • Geheel vrijblijvend, geen periodieke afnameverplichting. U bent bij ons niet verplicht om wekelijks of tweewekelijks te bestellen Bestellen is geheel vrijblijvend. Per bestelling is er wel een minimale bestelhoeveelheid van zes maaltijden.

 

Op zoek naar een maaltijdservice uzelf of iemand anders?

Bij Vers Aan Tafel bent u aan het juiste adres voor maaltijden aan huis voor ouderen. Wij bieden als maaltijdservice een uitgebreid assortiment aan van meer dan 170 gerechten. U weet hierdoor zeker dat u altijd voedzame en afwisselende maaltijden eet. Naast dat we een uitgebreid assortiment hebben, is het ook gemakkelijk om maaltijden bij ons te bestellen. Bestel uw maaltijden gemakkelijk online, telefonisch of per e-mail en wij bezorgen het elke week op een vaste werkdag gratis bij u thuis. Lees hier alles over hoe onze maaltijdservice werkt en bestel uw maaltijden bij Vers aan Tafel.

Vanaf € 32,50 € 49,32

Bestel uw eerste maaltijden met hoge korting!

 • Bestel uw eerste maaltijden
 • Profiteer van hoge korting!
 • Ontdek de smaak en variatie
 • Probeer het nu!
Bestel

Nieuwe klant? Probeer onze proefbox!

Bent u een nieuwe klant en bent u benieuwd naar de vriesverse bezorging van lekkere maaltijden ? Dan stellen we graag onze Proefbox met de zes populairste maaltijden aan u voor. Een bijkomend voordeel is dat onze Proefbox uiterst scherp geprijsd is. Twijfel niet en test hoe gemakkelijk onze maaltijdservice voor ouderen is!

Maaltijdservice voor ouderen

Onze chefkoks koken met aandacht en ambacht. Smaak is daarbij belangrijk. Daarom koken wij met natuurlijke en duurzame ingrediënten. Zoals inkopen bij lokale telers, groenten van het seizoen en vis uit duurzame vangst. U proeft dat!

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze maaltijdservice voor ouderen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085 401 64 44 of stuur een bericht via klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur.

Veelgestelde vragen over onze maaltijdservice voor ouderen

Ben ik verplicht om elke week maaltijden te bestellen?

Bij Vers aan Tafel zit u nergens aan vast. U bent niet verplicht om wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bij ons te bestellen. U bestelt wanneer en zo vaak u wilt.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn maaltijden worden geleverd?

Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat u onverwachts niet thuis bent. Daarom bieden wij de extra kosteloze service om uw maaltijdbestelling alsnog te bezorgen op een alternatief adres van bijvoorbeeld uw buren. Zo zit u in ieder geval nooit zonder eten! Geef het alternatieve afleveradres in de buurt* door via klantenservice@versaantafel.nl . Telefonisch doorgeven mag ook via 085 401 64 44. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur.
*Let op! Het alternatieve adres dient in hetzelfde postcodegebied te zijn als uw eigen afleveradres. Op dit adres dient een mogelijkheid te zijn om de maaltijden tijdelijk in de diepvries te bewaren.

Hoe worden mijn maaltijden aangeleverd?

De maaltijden worden bevroren bij u bezorgd tot aan uw vriezer. Indien gewenst plaatst de bezorger de maaltijden bij u in de vriezer. Onze bezorgers rijden in auto’s waarbij de temperatuur van de laadruimte op -18°C is ingesteld. Door de maaltijden ook tijdens het transport bevroren te houden blijven de smaak en voedingswaarden optimaal bewaard.

Hoe kom ik in contact met Vers aan Tafel?

Vers aan Tafel is van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur bereikbaar per telefoon via 085 401 64 44. U kunt uiteraard ook een mailtje sturen naar: klantenservice@versaantafel.nl.

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!