Maaltijdservice voor ouderen

Bent u op zoek naar een service die maaltijden aan huis voor ouderen of senioren bezorgt in heel Nederland? Dan zit u goed bij Vers aan Tafel. Wij leveren maaltijden voor ouderen thuis, zo hoeven ze zelf niet meer te koken én niet meer naar de supermarkt. Handig, toch? De maaltijden die we aan huis bezorgen voor ouderen zijn lekkere, voedzame maaltijden die met verse ingrediënten worden bereid. We leveren vriesverse maaltijden, die makkelijk in de diepvries kunnen worden bewaard. Bekijk nu ons assortiment diepvriesmaaltijden voor ouderen. 

 • Assortiment met meer dan 150 lekkere maaltijden. U kunt eindeloos variëren!
 • Geheel vrijblijvend, geen abonnement
 • Voor slechts € 4.99 heeft u al een heerlijke maaltijd
€24,99 €42,45

 

 

 

Vriesverse maaltijden aan huis voor ouderen

Onze maaltijdservice voor ouderen combineert twee grote voordelen: lekker, gezond eten met het gemak van de deur niet meer uit te hoeven. Eénmaal per week komt een vaste bezorger maaltijden bezorgen. Afhankelijk van waar u woont of waar de persoon waarvoor u maaltijden bestelt woont, dit verschilt deze dag. 

Voordelen maaltijdvoorziening ouderen

 • Gratis thuisbezorgd, in heel Nederland
 • Lekkere, authentieke maaltijden thuisgeleverd
 • Meer dan 150 verschillende maaltijden
 • Geen toevoegingen van bewaarmiddelen en onnodige smaak-en kleurstoffen
 • Makkelijk en snel te bereiden in oven of magnetron
 • Geheel vrijblijvend, geen periodieke afnameverplichting

 

Waarom kiezen voor vriesverse maaltijden voor ouderen?

Er zijn verschillende services die zich specialiseren in de bezorging van (warme) maaltijden aan huis voor ouderen. Warm, koelvers, vriesvers… het kan allemaal nogal verwarrend zijn. We geven u graag meer uitleg waarom vriesvers de beste optie is! 

Als u vriesverse maaltijden in huis haalt, dan zijn deze ‘puur natuur’: boordevol smaak en nog vol vitamines en mineralen. Deze blijven immers door het uiterst snelle invriezen allemaal bewaard.  Door het snel invriezen van vriesverse maaltijden kunnen we bovendien garanderen dat de maaltijden steeds dezelfde smaak hebben.

Vriesverse maaltijden verschillen hierin erg van koelverse maaltijden. Koelverse maaltijden zijn immers maar tijdelijk houdbaar in de koelkast en om deze maaltijden een bepaalde periode lekker te houden én er goed te laten uitzien, wordt er een mix van bewaarmiddelen en smaak- en kleurstoffen toegevoegd. Een ander nadeel van koelverse maaltijden is dat hoe langer de maaltijd bewaard blijft, hoe sterker de smaken van zout, peper en kruiden in de maaltijd intrekken en kunnen gaan overheersen. Dit is allemaal niet het geval bij onze vriesverse maaltijden. 

Wat ook niet onbelangrijk is: als koelverse maaltijden in de supermarkt niet worden verkocht of door de consument niet worden opgegeten, moeten de maaltijden worden weggegooid omdat deze maar een beperkte houdbaarheid hebben. Dit zorgt voor veel onnodige voedselverspilling.

En wist u dat er bij koelverse maaltijden heel veel gebruik wordt gemaakt van diepvries grondstoffen, die niet vers worden aangekocht? Denk aan erwten, spinazie, bloemkool of vlees en vis. Wanneer deze grondstoffen ontdooid zijn, moeten ze uiteraard snel worden opgegeten. Diepvries maaltijden kunnen juist maanden worden bewaard in de diepvries: geen verspilling meer dus!

Vanaf 24,99

Bestel uw eerste maaltijden met hoge korting!

 • Bestel uw eerste maaltijden
 • Profiteer van hoge korting!
 • Ontdek de smaak en variatie
 • Probeer het nu!
Bestel

Nieuwe klant? Probeer onze proefbox!

Bent u een nieuwe klant en interesseert de vriesverse bezorging van lekkere maaltijden u wel? Dan stellen we graag onze Proefbox met zes heerlijke maaltijden aan u voor. Een bijkomend voordeel is dat onze proefbox uiterst scherp geprijsd is. Twijfel niet en test hoe gemakkelijk onze maaltijdservice voor ouderen is! 

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze maaltijdservice voor ouderen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085 401 64 44 of stuur een bericht via klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag.

 

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!