Tafeltje-dek-je Schiedam

Bent u op zoek naar kwalitatieve maaltijden aan huis in Schiedam? Dan bent u aan het juiste adres bij Vers aan Tafel! Onze tafeltje-dek-je maaltijdservice voor Schiedam bezorgt op een veilige manier de lekkerste, meest gezonde vriesverse maaltijden aan huis. Zo hoeft u zelf niet meer de deur uit en heeft u altijd een ambachtelijk gemaakte maaltijd bij de hand. Bestel nu uw maaltijden, dan kunt u snel smullen van de lekkerste maaltijden.

  • Lokale maaltijden uit Zuid-Holland
  • Voor dinsdag 12:00 besteld, op donderdag in huis!
  • Keuze uit meer dan 170 maaltijden
€ 32,50 € 49,32

Maaltijden aan huis in Schiedam

Met onze ‘tafeltje-dek-je Schiedam service’ kunnen wij de lekkerste maaltijden, dagvers gekookt met natuurlijke ingrediënten bij u thuis bezorgen. Alle maaltijden in ons uitgebreide assortiment worden na het koken snel ingevroren, waardoor niet alleen de smaak, maar ook de voedingswaarden optimaal bewaard blijven. U kunt deze maaltijden lang in uw diepvries bewaren en makkelijk opwarmen in de magnetron of de oven. in minder dan een kwartiertje. 

Ons uitgebreide assortiment maaltijden aan huis

Wist u dat we meer dan 170 verschillende vriesverse maaltijden aanbieden? Of u nu graag Italiaans eet of liever kiest voor een heerlijk Hollands stamppotje, de keuze is aan u. We bieden een uitgebreid assortiment maaltijden aan huis aan, van soepen tot hoofdgerechten en desserts. Al onze gerechten worden met liefde bereid, met duurzame grondstoffen van lokale telers en met zo veel mogelijk seizoensgroenten. Zo weet u dat u altijd gezond en lekker eet. 

Wanneer onze tafeltje-dek-je service bezorgt in Schiedam

Wij bezorgen op een veilige manier in heel Nederland maaltijden aan huis. In Schiedam leveren we op donderdag. In uw geval betekent dit dat u uw bestelling vóór dinsdag moet plaatsen. Als u een tafeltje-dek-je maaltijd wilt bestellen, dan kunt u uw bestelling via deze website doorgeven, maar u kunt ons ook bellen en telefonisch uw bestelling doorgeven. Als u vaker bij ons bestelt, kunt u ook uw bestelling doorgeven aan de bezorger als uw kant en klaar maaltijden worden bezorgd. 

Tafeltje-dek-je in de provincie

Vers aan Tafel bezorgt overal in Nederland, dus als u ons aan vrienden en familie in de omgeving wilt aanraden, kan dat zeker! Zo bezorgen we ook in andere plaatsen in Zuid-Holland:

Tafeltje-dek-je Den Haag, Tafeltje-dek-je Alphen aan den Rijn, Tafeltje-dek-je Barendrecht, Tafeltje-dek-je Capelle aan den IJssel, Tafeltje-dek-je Delft, Tafeltje-dek-je Dordrecht, Tafeltje-dek-je Gouda, Tafeltje-dek-je Katwijk, Tafeltje-dek-je Leiden, Tafeltje-dek-je Ridderkerk, Tafeltje-dek-je RijswijkTafeltje-dek-je Spijkenisse, Tafeltje-dek-je Vlaardingen, Tafeltje-dek-je Voorburg, Tafeltje-dek-je Zoetermeer, Tafeltje-dek-je Zwijndrecht & Tafeltje-dek-je Rotterdam

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze tafeltje-dek-je maaltijdservice? Neem dan contact met ons op via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag! 


Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf € 32,50 € 49,32

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 6,25 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!