Maaltijdbezorging aan huis

Bent u op zoek naar thuismaaltijden voor ouderen aan huis? Dan zit u goed bij Vers aan Tafel Maaltijdservice. Wij leveren diepvriesmaaltijden voor ouderen thuis. DIt biedt vele voordelen want zo hoeven ze niet meer elke dag zelf te koken en kunnen ze toch genieten van een ambachtelijke bereide maaltijd! De maaltijden die we aan huis bezorgen zijn lekkere en voedzame maaltijden die met verse ingrediënten worden bereid. We leveren vriesverse maaltijden, die makkelijk in de diepvries bewaard kunnen worden . Bekijk nu ons assortiment diepvriesmaaltijden voor ouderen. 

 • Assortiment met meer dan 170 lekkere maaltijden. U kunt eindeloos variëren!
 • Geheel vrijblijvend, geen abonnement
 • Voor slechts € 6,25 heeft u al een heerlijke maaltijd
€ 32,50 € 49,32

Hoe werkt de maaltijdservice van Vers Aan Tafel?

Wij bieden als maaltijdbezorging vriesverse maaltijden aan. Onze ambachtelijke maaltijden worden elke dag vers door onze chef-koks voor u bereid. Met een uitgebreid assortiment, bestaande uit meer dan 170 maaltijden, weet u zeker dat u een geschikte maaltijd zult vinden. U kunt bij ons elke dag genieten van een andere overheerlijke maaltijd.

Onze maaltijdbezorging aan huis heeft geen afnameverplichting. Dit houdt in dat u zelf bepaald wanneer en hoe vaak u bestelt. Bij elke bestelling is er wel een minimum van 6 gerechten. Onze maaltijden worden elke week op een vaste dag bezorgd en indien mogelijk door een vaste bezorger. Wij bezorgen maaltijden, op de Waddeneilanden na, door heel Nederland.

Ambachtelijke maaltijden aan huis

Onze chef-koks maken elke dag heerlijke gerechten klaar. Dit doen zij met de meest verse, duurzame en lokale producten. Zo weet u zeker dat u geniet van de meest hoogwaardige producten en ingrediënten die ook nog eens duurzaam zijn. Hierdoor dragen wij ook met onze maaltijdbezorging bij aan een betere wereld. Ons assortiment bestaat uit vriesverse maaltijden en verschilt van Hollandse stamppotten tot Italiaanse of andere wereldse gerechten.

Alles komt bij ons vers en puur uit de pan. We vriezen vervolgens de maaltijd snel in waardoor alle smaken en voedingswaarden optimaal worden bewaard. Zo geniet u altijd van een heerlijke en smaakvolle maaltijd.

Vriesverse maaltijd

Wij bieden enkel vriesverse kant en klare maaltijden aan. Dit is anders dan een koelverse maaltijd. Vriesverse maaltijden zijn ook wel diepvriesmaaltijden. Wanneer onze chef-koks de maaltijd hebben bereid, wordt de maaltijd gelijk ingevroren om alle voedingswaarden, smaak-, geur- en kleurstoffen te bewaren. Dit doen wij door middel van een shock freeze methode waarmee wij de kerntemperatuur snel kunnen terugbrengen naar -18 °C graden

Onze maaltijden zijn na levering minimaal twee maanden houdbaar. Ook zijn onze maaltijden gemakkelijk en snel op te warmen in de magnetron of oven. Zo heeft u binnen 15 minuten een gezonde en overheerlijke maaltijd op tafel staan. Het is daarbij wel belangrijk dat u de diepgevroren niet ontdooit voordat u deze opwarmt. Juist als u de maaltijd direct uit de vriezer bereid, geniet u van de beste smaak en kwaliteit.

Wat zijn de voordelen van onze maaltijdbezorging

Onze maaltijdbezorging voor ouderen kent vele voordelen:

 • Gratis thuisbezorgd, door heel Nederland. Wij bezorgen (op de Waddeneilanden na) door heel Nederland. Afhankelijk van waar u woont, komt een vaste bezorger de maaltijden bezorgen.
  Geen toevoegingen van bewaarmiddelen en onnodige smaak- en kleurstoffen.
 • Onze maaltijden zijn puur natuur. We voegen geen onnodige bewaarmiddelen en smaak- en kleurstoffen toe aan onze maaltijden. Omdat onze maaltijden na bereiding gelijk worden ingevroren behoud de maaltijd zijn natuurlijke smaak, voedingswaarden, geur en kleur.
 • Meer dan 170 verschillende maaltijden. Met zo een uitgebreid assortiment zult u altijd slagen bij het vinden een overheerlijke maaltijd!
  Geheel vrijblijvend, geen periodieke afnameverplichting
 • U bent bij ons niet verplicht om wekelijks of tweewekelijks te bestellen Bestellen is geheel vrijblijvend. Per bestelling is er wel een minimale bestelhoeveelheid van zes maaltijden
 • Lekkere en ambachtelijke maaltijden thuisbezorgd. Onze chef-koks maken elke dag de meest authentieke maaltijden klaar en dit doen ze met de verse en lokale ingrediënten. U geniet bij Vers aan Tafel van traditionele Hollandse maaltijden zoals stamppotten, maar ook internationale maaltijden zoals Nasi Goreng met kip in satésaus vindt u in ons assortiment.
 • Makkelijk en snel te bereiden in oven of magnetron. Onze maaltijden bereidt u snel en eenvoudig in de oven of magnetron. Binnen 15 minuten zet u een overheerlijke maaltijd op tafel!

 

Op zoek naar een maaltijdbezorging?

U bent op zoek naar een maaltijdbezorging aan huis? Bij Vers Aan Tafel bent u aan het juiste adres voor een maaltijdservice met een ruim assortiment. Wij bieden als maaltijdservice een uitgebreid assortiment aan van meer dan 170 gerechten.

U weet hierdoor zeker dat u altijd voedzame en afwisselende maaltijden eet. Naast dat we een uitgebreid assortiment hebben, is het ook gemakkelijk om maaltijden bij ons te bestellen. Bestel gemakkelijk online, telefonisch of per e-mail en wij bezorgen het elke week op een vaste werkdag. Lees hier alles over hoe onze maaltijdservice werkt en bestel uw maaltijden bij Vers aan Tafel.

Vanaf € 32,50 € 49,32

Bestel uw eerste maaltijden met hoge korting!

 • Bestel uw eerste maaltijden
 • Profiteer van hoge korting!
 • Ontdek de smaak en variatie
 • Probeer het nu!
Bestel

Nieuwe klant? Probeer onze proefbox!

Bent u een nieuwe klant en bent u benieuwd naar de vriesverse bezorging van lekkere maaltijden ? Dan stellen we graag onze Proefbox met de zes populairste maaltijden aan u voor. Een bijkomend voordeel is dat onze Proefbox uiterst scherp geprijsd is. Twijfel niet en test hoe gemakkelijk onze maaltijdservice voor ouderen is!

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze maaltijdbezorging voor ouderen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085 401 64 44 of stuur een bericht via klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur.

Benieuwd naar uw bezorgdag? Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!